Όροι χρήσης

1. Γενικές πληροφορίες

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας μας με την επωνυμία «Prestige» με έδρα την Αθήνα Αττικής, Α.Φ.Μ. 801267148, τηλέφωνο επικοινωνίας 2160 700 800 και e-mail: info@prg.gr.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης της διαδικτυακής σελίδας μας πριν τη χρησιμοποιήσετε.

Η «Prestige» διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση.

2. Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού αυτού τόπου (σχέδια κοσμημάτων και φωτογραφίες) αποτελούν ιδιοκτησία της «Prestige».

3. Προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν με αθέμιτο τρόπο ή να αποκαλυφθούν σε τρίτους. Με την εγγραφή σας στη σελίδα μας συμφωνείτε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών, τα στοιχεία που υποβάλετε είναι αληθή, δεν σχετίζονται με άλλο πρόσωπο και ότι μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιήσουμε για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να εκτελέσουμε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που δε μας δώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενδεχομένως δε θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας.

4. Περιορισμός Ευθύνης

Η «Prestige» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα προϊόντα που παρουσιάζονται, να απεικονίζονται και να περιγράφονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρόλα αυτά ενδέχεται να παρεισφρήσουν σφάλματα όπως για παράδειγμα λάθος φωτογραφία ή λάθος πληροφορίες. Η «Prestige» διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τα προϊόντα χωρίς προειδοποίηση.

5. Οι Τιμές των Προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων που παρουσιάζονται στη σελίδα μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% σύμφωνα με τη νομοθεσία. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Σε κάποια προϊόντα η τιμή δίνεται μετά από επικοινωνία μαζί μας στο e-mail info@prg.gr ή τηλεφωνικά στο εργάσιμες μέρες από τις 10.00 ως τις 15.00 μ.μ. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια έκπτωση κατά την αγορά σας, αυτή θα αφορά το σύνολο των αγορών και όχι μεμονωμένα προϊόντα.

6. Λήψη Αιτήματος για Παραγγελία και Ολοκλήρωση Παραγγελιών

Η «Prestige» προσπαθεί να ενημερώνεται συνέχεια για την διαθεσιμότητα και ανανέωση-συμπλήρωση των προϊόντων που προσφέρει. Μπορεί όμως κάτι που προβάλλεται στην σελίδα μας να μην είναι άμεσα διαθέσιμο ή να μην μπορεί να παραδοθεί άμεσα. Η «Prestige» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να ανανεώνει και να αποσύρει οποιαδήποτε από τα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Το ίδιο ισχύει και για τις τιμές των προϊόντων οι οποίες μπορεί να αναπροσαρμόζονται.

Με Εκτίμηση
«Prestige»