Συνεργάτες δικτύου

Καλώς ήρθατε στο δίκτυο συνεργατών της PRESTIGE Business, μέλος του ομίλου PRESTIGE GROUP.

Η PRESTIGE Business ασχολείται με τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αφενός παραμένουν χωρίς ουσιαστική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των ετών οικονομικής στενότητας και αφετέρου αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Η πετυχημένη σχέση εμπιστοσύνης της εταιρίας με τους πελάτες της,  η 20ετή εμπειρία των στελεχών μας στη δημιουργία και διαχείριση δικτύου συνεργατών και η φιλοσοφία μας πάνω στις σχέσεις συνεργασίας, μας οδήγησε στην ανάπτυξη ενός ανάλογου δικτύου συνεργατών στο δύσκολο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον του σήμερα.  

Γίνε και εσύ ανεξάρτητος συνεργάτης PRESTIGE Business και απέκτησε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων/υπηρεσιών για προώθηση και διάθεση προς νέους επιχειρηματίες, επιχειρήσεις σε λειτουργία, δημόσιους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

ΤΟΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Εύρεση Ρευστότητας (μέσω στοχευμένης τραπεζικής χρηματοδότησης, προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακού Νόμου)
  • Αναδιάρθρωση Χρέους (μέσω απευθείας διαπραγμάτευσης ή του υφιστάμενου Θεσμικού Πλαισίου όπως είναι ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών)
  • Δημιουργία business plan, marketing plan, σχεδίου βιωσιμότητας και ανάκαμψης

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  • Εύρεση, Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Προσωπικού

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MARKETING

  • Υπηρεσίες Ιστοσελίδων και Διαδικτυακού Marketing (δημιουργία ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος και στοχευμένη προβολή στο διαδίκτυο)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  • Συμμόρφωση με τον ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

  • Πιστοποιημένες υπηρεσίες Διαμεσολάβησης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της, βοηθώντας στην πράξη τους ιδιώτες, τους επαγγελματίες, τα νομικά πρόσωπα να επιλύσουν τις διαφορές τους, σε πολύ σύντομο χρόνο, μακριά από τη φθορά και το οικονομικό κόστος της δικαστικής αντιδικίας.

Η ομάδα των σημερινών συνεργατών μας αποτελείται από Ασφαλιστές, Λογιστές, Δικηγόρους, Τεχνικά γραφεία, μεσιτικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες.

Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας και να δημιουργήσουμε μία μακροχρόνια επαγγελματική σχέση, επικοινωνήστε μαζί σας στο 2160700800 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση prg.prestige@gmail.com με θέμα «Δίκτυο Συνεργατών – Νέος Συνεργάτης».