Είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την παρουσία σας στο Internet.

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι όμορφη (καλή αισθητική), λειτουργική, φιλική προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης και να αναδεικνύει κατάλληλα το προϊόν ή τις υπηρεσίες της επιχείρησή σας.

Η Prestige web δίνει το δικό της χρώμα στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Μπορείτε πλέον να κάνετε τις στατικές ιστοσελίδες σας σε δυναμικές απλά επικοινωνώντας με εμάς.

Είμαστε δίπλα σας προκειμένου να ακούσουμε τα αιτήματά σας και να σχεδιάσουμε την λύση που θα φέρει επιτυχία στην επιχείρησή σας.

Δικός μας στόχος είναι να σας δώσουμε αυτή την απαραίτητη παρουσία λαμβάνοντας υπ’ όψη το προφίλ και τις ανάγκες της εταιρείας σας και υιοθετώντας το αντίστοιχο στυλ που θα σας ταιριάζει και ταυτόχρονα θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από άλλες παρόμοιες εταιρείες.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να ολοκληρώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, έχοντας πρώτα καθοδηγηθεί και ενημερωθεί από εσάς για το τι ακριβώς θέλετε να προβάλλετε και με ποιον τρόπο. Πιστεύουμε ότι η αισθητική παίζει κυρίαρχο ρόλο στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν πρέπει όμως να παρεμποδίζει τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης της.

Επιλέξτε κατηγορία

Καλαίσθητα σχεδιασμένα πακέτα προσφέρουν λύσεις στις ξεχωριστές απαιτήσεις σας.

Στατική Ιστοσελίδα

Απευθύνεται σε ιδιώτες ή μικρές επιχειρήσεις, που επιθυμούν μια οικονομική αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, λειτουργική και καλαίσθητη παρουσία στο διαδίκτυο.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Δυναμική Ιστοσελίδα

Τροποποιείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας όποτε και όσο συχνά θέλετε με τρόπο εύκολο και απλό, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κατασκευή E-shop

Ηλεκτρονικό κατάστημα για την διαχείρηση και κύρια διανομή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hotel & Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Ένα πολύτιμο εργαλείο για τους ξενοδόχους καθώς μπορούν να προσεγγίσουν τουρίστες απ' όλο το κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιστοσελίδες Εκπαιδευτηρίων

Για Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Ιδιωτικά Σχολεία κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία σε δύο ιδιόκτητα Data Centers στην ελληνική επικράτεια αλλά διεθνών προδιαγραφών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ