Η απαίτηση για αναβάθμιση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, είναι περισσότερο από ποτέ, επιτακτική ανάγκη στις μέρες μας.

Η εντυπωσιακή αύξηση της τουριστικής κίνησης για πρώτη φορά μετά από το 2019, η έκρυθμη από πολλές απόψεις κατάσταση στις γειτονικές χώρες και οι φυσικές ομορφιές της χώρας μας, καθιστούν την Ελλάδα βασικό τουριστικό παράγοντα στην ανατολική μεσόγειο.

Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων το έχουν αντιληφθεί και αναζητούν τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης της μονάδας τους ενώ όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα.

Αυτό που αναζητείται και προσφέρει η PRESTIGE, είναι η προσεγμένη ανάλυση του εγχειρήματος, με την εκπόνηση του κατάλληλου επιχειρηματικού σχεδίου (business plan), στη βάση της εύρεσης κεφαλαίων είτε μέσω τραπεζικού δανεισμού είτε μέσω προγραμμάτων επιδότησης, είτε με έναν συνδυασμό και των δύο λύσεων. Η 20χρονη εμπειρία μας στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και τραπεζικό χώρο, εγγυάται την κατάλληλη προσέγγιση για το βέλτιστο αποτέλεσμα.    

Ξέρουμε τι απαιτείται για να αναπτύξετε την τουριστική σας μονάδα, ξέρουμε και πως να το πετύχετε!

Επιχειρηματικά σχέδια μπορούν να εκπονήσουν πολλές εταιρίες. Τα κατάλληλα όμως επιχειρηματικά σχέδια, στα οποία να αναδεικνύονται όλα και όσα ακριβώς θέλουν τα δουν τα εγκριτικά κλιμάκια, είναι γνώση των λίγων. Δεν χρηματοδοτείται η επιχείρηση αλλά το project και αυτό είναι το ουσιώδες.

Επικοινωνήστε μαζί μας, να αναλύσουμε διεξοδικά τις σκέψεις σας και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις!