Η Prestige Student, μέλος του ομίλου PRESTIGE GROUP, μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξή της στο δίκτυο συνεργατών της Smarteching Education και του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στα πλαίσια αυτής της νέας συνεργασίας, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε σε σπουδαστές και επαγγελματίες, ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.  του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η ανωτέρω συνεργασία πραγματοποιείται κατά αποκλειστικότητα στην περιοχής μας καθώς ο εκπαιδευτικός φορέας μας επιλέχθηκε να συμβάλει αποτελεσματικά και ουσιαστικά στην υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών.

Στα πιστοποιημένα σεμιναριακά προγράμματα που θα προτείνουμε με την σφραγίδα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΠΑ.ΜΑΚ., θα υπάρχουν χαρακτηριστικά είτε μοριοδοτήσεων, είτε εξαιρετικής ερευνητικής ποιότητας, που θα προσφέρουν στους σπουδαστές μας την καλύτερη δυνατή ενδυνάμωση των γνώσεως και του βιογραφικού τους και θα τους προετοιμάζει καταλλήλως για την δύσκολη και απαιτητική αγορά εργασίας.

Ευχόμαστε μέσα από αυτήν τη νέα συνεργασία μας, να δημιουργηθούν νέοι δυνατοί επαγγελματικοί και ανθρώπινοι δεσμοί και οι σπουδαστές μας να αποκτήσουν νέα βέλη στην φαρέτρα τους.

Όραμά μας, η εξέλιξη των μαθητών μας!